Werken bij

Groei door bij Jaspers Bouwpartners en ontwikkel jezelf

Jaspers Bouwpartners is altijd opzoek naar nieuw talent dat ons bedrijf kan verder brengen. Samen groeien we verder in een snel veranderende wereld van bouwen. Japsers Bouwpartners biedt een marktconform salaris volgens de hoogste schalen in de wettelijke CAO.

Interne opleidingen

Wanneer je bij Jaspers Bouwpartners werkt wordt je constant aangezet om jezelf door te ontwikkelen. Stilstaan zit niet in ons DNA en dat zal jij als medewerker ook doen groeien. Een loopbaan bij Jaspers Bouwpartners biedt veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt wanneer je ons ooit verlaat. De meeste werknemers van Jaspers Bouwpartners geven aan dat ze zich ieder jaar ontwikkelen, waardoor de contracten in 9 van de 10 situaties op den duur vaste contracten worden.

Stage / traineeships

Ben jij een student die zich laat opleiden in de bouw, infrastructuur of projectmatig bouwen? Ben jij een leergierig persoon die van aanpakken houdt, in een groot team het beste tot z’n recht komt en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Misschien is een stage of traineeship bij Jaspers Bouwpartners wel wat voor jou. Neem contact op met onze klantenservice of laat direct je CV achter met een persoonlijke motivatie. Je motivatie is een belangrijk speerpunt waar we streng op selecteren.